Rok izrade
S obzirom da se svi proizvodi šivaju po narudžbi u našoj radioni, izrada je do maksimalno 15 radnih dana (u slučaju gužve do 20 radnih dana), od kojih se pod radni računaju dani od ponedjeljka do petka (praznici, blagdani i vikendi nisu radni dani). Neki proizvodi bit će naznačeni na zalihama, i rok isporuke takvih je do 7 radnih dana. U slučaju gužve, rok isporuke i izrade se mogu produžiti.

Isporuka i cijene
Isporuku obavlja Prodavatelj putem ovlaštenih kurirske službe GLS Croatia d.o.o.
Sve cijene izražene su u eurima, s PDV-om. Istaknute cijene Proizvoda na Rosea.hr vrijede za kupnju putem interneta. Ukoliko, zbog greške, cijena objavljena na stranici nije ispravna ili je u međuvremenu promijenjena, zadržavamo pravo na izmjenu te ćemo Vas informirati o promjeni ili ispravnosti cijene te pružiti priliku da potvrdite ili otkažete svoju narudžbu.

Način plaćanja

Plaćanje se vrši

  • pouzećem prilikom dostave ili
  • virmanom-nakon završetka kupovine, u potvrdi narudžbe na e-mail, stići će vam potrebni podaci za uplatu na račun zajedničkog obrta Rosea. Plaćate općom uplatnicom, Internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom ili drugo

Cijena poštarine za Hrvatsku iznosi 5€ (37.67kn), a iznad 93€ (700.71kn) iznosa narudžbe, poštarina je besplatna za Hrvatsku.

Cijena poštarine za ostale države Europske unije u koje šaljemo, iznosi 13€ (97,95kn).

Pakete izvan otoka koji su na popisu niže GLS isporučuje putem Hrvatske Pošte, čime se automatski produžuje rok dostave.

Otoci na koje GLS Croatia šalje sa danima dostave možete vidjeti i na službenoj stranici GLS Croatia:

https://gls-group.eu/HR/hr/dostava-na-otoke

Iznad 93€ (700.71kn) narudžbe, poštarina je besplatna!