Rok izrade
S obzirom da se svi proizvodi šivaju po narudžbi u našoj radioni, izrada je do maksimalno 15 radnih dana (u slučaju gužve do 20 radnih dana), od kojih se pod radni računaju dani od ponedjeljka do petka (praznici, blagdani i vikendi nisu radni dani). Neki proizvodi bit će naznačeni na zalihama, i rok isporuke takvih je do 7 radnih dana. U slučaju gužve, rok isporuke i izrade se mogu produžiti.

Isporuka i cijene
Isporuku obavlja Prodavatelj putem ovlaštene kurirske službe GLS Croatia d.o.o. ili Box Now paketomata.
Sve cijene izražene su u eurima, s PDV-om. Istaknute cijene Proizvoda na Rosea.hr vrijede za kupnju putem interneta. Ukoliko, zbog greške, cijena objavljena na stranici nije ispravna ili je u međuvremenu promijenjena, zadržavamo pravo na izmjenu te ćemo Vas informirati o promjeni ili ispravnosti cijene te pružiti priliku da potvrdite ili otkažete svoju narudžbu. Napominjemo da neki proizvodi poput gnijezda za bebe ne mogu stati u sandučić Box Now paketomata, te ćete biti naknadno kontaktirani za preusmjerenje na GLS službu.

Način plaćanja

Plaćanje se vrši

  • pouzećem prilikom dostave ili
  • virmanom-nakon završetka kupovine, u potvrdi narudžbe na e-mail, stići će vam potrebni podaci za uplatu na račun zajedničkog obrta Rosea. Plaćate općom uplatnicom, Internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom ili drugo

Cijena poštarine za Hrvatsku (samo određena područja) Box Now paketomatom je 2€ ili je ona besplatna za narudžbe iznad 40€

Cijena poštarine za Hrvatsku iznosi 5€ (37.67kn), a iznad 93€ (700.71kn) iznosa narudžbe, poštarina je besplatna za Hrvatsku.

Cijena poštarine za ostale države Europske unije u koje šaljemo, iznosi 13€ (97,95kn).

Pakete izvan otoka koji su na popisu niže GLS isporučuje putem Hrvatske Pošte, čime se automatski produžuje rok dostave.

Otoci na koje GLS Croatia šalje sa danima dostave možete vidjeti i na službenoj stranici GLS Croatia:

https://gls-group.eu/HR/hr/dostava-na-otoke

Iznad 93€ (700.71kn) narudžbe, poštarina je besplatna!